Equip


Elma Presas.
elma Llicenciada en Comunicació audiovisual: Bachelor with honors of Media and Communications a la Universitat de Wolverhampton i Master en Disseny: espai, producte i comunicació a la UPC de Barcelona. Vaig començar a traçar les meves idees al màster de disseny, que em va donar peu a poder implementar de forma útil els primers coneixements informàtics en els programes d'aquella època com el Freehand i el QuarkXPress entre d'altres. Posteriorment vaig adquirir els coneixements reals en el món del disseny gràfic i creació web, quan vaig poder encaminar la meva carrera cap a la passió que sento per aquest món que creix tant ràpid i que te tantes possibilitats. M'agraden els reptes i vull que els projectes quedin al gust del client. Els darrers anys m'he especialitzat en l'àmbit cultural editorial amb assessorament estratègic per a microempreses editorials i acompanyant en l'adaptació digital.

Col·laborador Jessica

Jèssica Martí.
Llicenciada en Periodisme a la UAB he treballat durant més de 15 anys en el món de la comunicació, sobretot en l'àmbit local. Tinc un màster en comunicació (UPF) i un màster en Pedagogia (UAB). La comunicació en l'àmbit local m’ha permès crèixer com a professional polivalent i adaptar-me als canvis constants (tecnològics, empresarials i organitzatius). M'il·lusionen els nous projectes que em permeten seguir creixent professionalment en el món de la comunicació, l'educació i la cultura.

Col·laborador Josep

Josep Mora.
Tècnic en instal·lacions de telecominicacions amb una trajectòria de més de 20 anys al sector. Especialista en informàtica i noves tecnologies. Formació en iniciativa emprendadora i telemàtica. Sóc entusiasta dels avenços en tecnologia aplicada, visc en el futur. Amb esperit innovador i creatiu, trobo solucions als projectes més complexos. Formació contínua en APP mòbils. Inscrit en el registre d'instal·ladors de telecomunicacions de Catalunya.
On som

Llagostera. Girona.
elma@crecrea.es
Mòbil. 653 94 10 00


Demana informació i preus pel teu projecte. Ja sigui un logotip per la teva empresa o modernitzar l'actual.
Material de papereria (sobres, fulletons, invitacions, pósters, entrades, etc.) amb o sense servei de impremta.
Pàgines web o una botiga virtual CMS. Posicionament bàsic als buscadors a traves d'un codi correcte (W3C) i el SEO, eines gratuïtes. Estrategies SEM, Adwords i altres sistemes de pagament.
Assessorament estratègic, formació i acompanyament en projectes editorials.Fes la teva consulta:
CreCrea. 17240.
Llagostera. Girona.
elma@crecrea.es
Mòbil. 653 94 10 00